Hogyan szabadulj meg a Rossz Lehelet?

Hogyan szabadulj meg a Rossz Lehelet?Voltál már beszél valakivel, utána jöttem rá, hogy a levegőt lehet, hogy volt, hogy nem is olyan friss érzést, vagy a szag? Még rosszabb, hogy valaha is beszélt, hogy valaki, aki valójában volt, hogy húzza el vagy újra helyzetben a fejét, hogy legalább a közvetlen vonal az a szag, ami volt; az egyik, hogy olyan rossz vagy, egészen biztos, hogy valami ott halt meg?

A rossz lehelet is ismert, mint a rossz szájszag hatások több mint 80% – át a lakosság

A rossz lehelet van egy nagy kérdés, ami fejleszti a gondatlanság miatt. Lehetővé teszi, hogy egy pillantást az oka a rossz lehelet . A probléma a legtöbb öblítés, hogy kis pénzt az alapvető probléma, hogy sok még van egy csomó, vegyi anyagok, alkohol-vagy más tartósítószerrel; a legtöbb szájvíz egyszerűen maszk a probléma.

Szerencsére van néhány trükk, amit tehetünk, hogy biztosítsuk a levegőt, nem csak frissen, de ez is tiszta! Az első, legfontosabb dolog az, hogy a fogak tisztítása/méretezés egyszer egy évben egy jó fogorvos.

3 trükk, amit tehetünk, hogy győződjön meg arról, hogy a leheleted, mint a friss.

Itt van 3 hatékony tippek, hogy segíthet a harcot a rossz lehelet, s tartsd a szád egészséges napi rendszerességgel caphealthcheck.eu.

A Gyakorlat Jó Szájhigiénia

Ha szenved a rossz lehelet a problémákat, fontos, hogy kefe, fogselyem kétszer egy nap. Használjon fluorid-alapú fogkrém, amely segít, hogy tartsa a száját tiszta, távolítsa el az ételmaradékokat, emléktábla. Fontos az is, hogy a fogmosás, lefekvés előtt, mert a baktériumok nőhet a szádban, míg alszol. Az is fontos, hogy kaparja a nyelved, hogy távolítsa el a maradékot, hogy lehet kiépítése után enni az ételt.

Tartsd A Szád, Nedves

Tartsd A Szád, NedvesTartsa a szája nedves egy másik módja annak, hogy megszüntesse a rossz lehelet kérdések, ezért biztosítani kell, hogy igyon megfelelő mennyiségű vizet a nap folyamán. Ivás megfelelő mennyiségű víz segít maradj hidratált is. Azt is rágj cukormentes rágógumi, vagy cukorka, amelyek serkentik a termelés a nyál a szájában, hogy lemossa élelmiszer-részecskék pedig baktériumok. Válasszon rágógumi, hogy a xilit mindig ajánlott.

Vigyázz, Mit Eszel

Bizonyos élelmiszerek kiválthatja a rossz lehelet a szádban, ezért meg kell tartani naplót, milyen ételt eszik. Ez segíteni fog abban, hogy szűkítse le bizonyos ételt, hogy romlik a rossz lehelet a problémákat. Hasonlóképpen, vannak bizonyos gyógyszerek is ravaszt száj szag, ezért javasoljuk, hogy megbeszéljük a fogorvos. Maradj távol a dohánytermék, illetve kerülje a dohányzást, amely ahhoz vezet, hogy a rossz lehelet kérdések.

Javasoljuk, hogy látogasson el a fogorvos rendszeresen, legalább évente kétszer, hogy végezzen a szóbeli vizsga szakmai fogak tisztítása, valamint annak biztosítása érdekében, hogy a száját tiszta, egészséges. A fogorvos is képes lesz, hogy segítsen tudod, hogy a rossz lehelet probléma annak köszönhető, hogy az általános egészségi feltételeket vagy váltott ki, mivel minden élelmiszer-tétel, illetve a gyógyszerek.

Öblítse ki a száját, gargarizál langyos sós víz. Gargarizáló kapja vissza a nyelved, az első része a torkát. Próbáld meg mozgatni a fejét, amikor gargarizál, hogy győződjön meg róla, hogy az egész belsejét a száját, s ami a legfontosabb, a vissza a nyelvét. A zsírok, olajok az élelmiszerek felhalmozódnak a középső, hátsó része a nyelv, amelyet mi lesz büdös a leggyorsabb. Mmmmmm, igaz? Próbáld meg, majd öblítse le egy kicsit, ha lehetséges.

Miután öblíteni, gargled, mártsd a fogkefét a sós víz mossa meg a nyelvét. Tipp, hogy elég sokat kell gag annak érdekében, amennyire kell. Tartson szünetet, majd építsd fel, hogy újra vissza a nyelvét. Nézd meg a nyelvét, majd győződjön meg róla, hogy rózsaszín, tiszta, nem fehér, bevonva.

Ha a rendszeres takarítás történik, továbbá szájvíz is használható, annak biztosítása érdekében, kevesebb a lerakódásokat körül a fogak.Így csökkenti a rossz lehelet, valamint javítja az íny egészség Nem biztos, hogy szükséged van rá? A kis szippantás teszt. Nyald meg a kezét, majd szárítsuk meg 5 másodpercig. Érzem, friss, tiszta, vagy nem annyira?

Honnan tudom, ha rossz a leheletem?

Nem biztos, hogy jó, vagy rossz a lehelete? Itt van egy gyors módja annak, hogy mondd meg. Egy kanál, fordítsa fejjel lefelé, majd használja, hogy kaparja a nagyon-nagyon vissza részét a nyelv (ne lepődj meg, ha gag). Most vessen egy pillantást a trutyi már selejtezték le. Ez egy fehér színű, vagy esetleg sárga vagy barna? Gyerünk, szagolj, jó vagy rossz, valószínű, hogy a szag jön a szájából.

Honnan tudom, ha rossz a leheletem?Ezek a 3 trükköket lehet, hogy nem tudja kontrollálni, hogy MI jön ki a szádon, de legalább tudom irányítani, hogy HOGYAN jön ki a szád!

Ha a szenvedés a rossz lehelet, biztosan nem vagy egyedül. Azonban lehet, hogy egy része a lakosság fele, hogy friss levegőt naponta használja ezeket a tippeket.

Figyelem : a fogak tisztítása tett kötelező egyszer egy évben, a fogorvos, mielőtt bármilyen szájvíz, forduljon fogorvoshoz, melyik tetszik a legjobban.

Sokan panaszkodnak, hogy még azután is, fogmosás, sokszor egy nap alatt a foga még mindig piszkos, rossz lehelet , a fogíny vérzés, vagy az általuk kifejlesztett üregek, a foga fáj. Mindig csoda, hogy mit csinálnak, hogy rossz úton jár. Megpróbálják a különböző fogkrémek,vagy kefe, vagy akár a száját mossa. Próbálja ki a hazai jogorvoslati által javasolt, a barátok, családtagok. De csak akkor kérjen szakmai segítséget, amikor a dolgok nagyon rossz.

Ebben a cikkben szeretnék érvényesíteni, hogy szükség van a rendszeres fogászati ellenőrzés ups megmagyarázni, hogy szükség van rá.

MERT A FOGSZUVASODÁS

Az ősi időkben az emberek használják, hogy hiszem, hogy a fogak bomlik miatt fertőzés a férgek a száját, vagy valami hittem, hogy ez Isten büntetése. 1890-ben egy fogorvos által nevet W. D Miller kidolgozott egy elméletet, ami tartotta a fogszuvasodás okozta, a savak által termelt szóbeli baktériumok következő erjedés a cukorral. Ami azt jelenti, hogy a fogak bomlás ha van étel ragadt rá őket. Ha valaha a szénhidrátok fogyasztása a baktériumok a szájban kezdődik, erjedő, illetve termelő szerves savak, amely megtámadja a foga, ami a veszteség szerkezete (én.e üregek)

Ha az üreg megkezdődött a további progresszió elkerülhetetlen, ami további veszteséget fog szerkezet, bevonása a foga rostanyag, amely biztosítja a táplálékot a foga, kivéve, ha kitérő intézkedéseket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *