Reumatológus: mit tud gyógyítani?

Kell, hogy egy reumatológus, az első alkalommal? Itt minden hasznos információt tudni, hogy az interjú előtt: betegséget kezelni, eljárás egy konzultáció alkalmazott árak, költségtérítés …

Ha látni egy reumatológus?

A reumatológus a szakember a csontok , ízületek , inak, szalagok, illetve izmok. Használják Ha látni egy reumatológus?betegségek kezelésére, amelyek megakadályozzák, hogy a megfelelő működését, hogy a mozgásszervi rendszer. Foglalkozik különösen a korral járó betegségek, mint például a csontritkulás , hanem a problémák, intenzív sport, fizikai munka, esik, trauma. Ez is kezeli bizonyos idegrendszeri betegségek, például az isiász , gyulladásos betegségek ( rheumatoid arthritis), vagy fertőző (szeptikus arthritis).

Egy reumatológus konzultálni közvetlenül?

Általában meg kezelőorvosát, aki eldönti, hogy konzultáljon egy reumatológus. Ha tiszteled ezt természetesen érdekel, akkor biztos lehet benne, hogy megtéríteni, az optimális út, azaz 70% – a az alapdíj a konzultáció. Ha az érdekel, hogy vissza kell téríteni, csak 30% – a a megállapított kamatláb.

Mi ez a várakozási idő egy találkozót a reumatológus?

Hogy egy találkozót egy reumatológus, jobb türelmesnek lenni! Átlagosan, a várakozási idő 37 nap, szerint az Ifop közvélemény-kutatás a cég Jalma végzett 2014-ben.

De mit várjak egy első randin?

De mit várjak egy első randin?Közben az első találkozót egy reumatológus, ne felejtsd el, hogy hozza az eredményeket a vizsgák lehet elvégezni: röntgen, szkennerek, vérvizsgálat, Ha a kezelőorvos, aki irányítja, hogy van lehetőség, általában küld önnek egy e-mail átadni. Ezt a levelet megmagyarázza egy rövid módon a probléma szenved, valamint a különböző kezelések, hogy már tesztelték (gyógyszer, fizikoterápia, stb.). Ez alatt az első találkozó, a szakember is kérni arról, hogy a személyes, családi történelem. Ha még nem tette meg, érdemes adni a felmérés más a család tagjai: ők is a közös problémák,

A konzultáció kezdődik egy teljes kihallgatás. A szakember fogja kérdezni a tünetek, az intenzitás, a frekvencia Ő lesz majd, hogy egy kis rutin vizsgálat (súlygyarapodás, feszültség, ellenőrzése reflexek …), annak érdekében, hogy a diagnózis.

Milyen által felszámított díjak a reumatológus?

Az alapdíj egy egyszeri konzultáció a szakember a szektor 1 46 €. Ha forduljon a szokásos kezelés, 28 €. Vagy megtéríti az egészségbiztosítási 70% – a (ha követi az érdekel, hogy utat óvatosan). De ezt a szakember a gyakorlatban díj eléréséhez! Ebben az esetben, a Medicare mindig kártalanítani alapján 70% – a a megállapított kamatláb. Ellenőrizze az egészségügyi biztosító társaság, hogy lásd, mennyire megtéríti a díj eléréséhez!

Hol keresse a lehetőség?Hol keresse a lehetőség?

A legegyszerűbb módja, hogy megtalálják lehetőség közelében, hogy nézd meg a Medicare Alap
honlapján. Kereshet helyszínt, árlista, stb. Ha kell, hogy vészhelyzet van lehetőség (pl. a bénulás), a baleseti reumatológus osztály a legközelebbi kórházba.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *